Pogovorite se z nami& Socialnih mediji

 

Literatura

 

Povezave

 

Rešitve s področja
univerzalnega
oblikovanja

 

Rezultati projekta

 

Ergo Work Mreža

Spoštovani obiskovalci/bralci!

 

Prav lepo Vas pozdravljamo na e-platformi projekta ERGO WORK, ki smo jo oblikovali posebej za vas, in sicer z namenom, da:

• raziskujete,

• najdete, kar ste iskali,

• podajate predloge in

• da boste lažje in bolje delali.

 

E-platformo sestavljajo novice iz družbenih medijev oz. omrežij, kjer lahko sledite zadnjim novostim in z nami razpravljate o svojih vprašanjih, razmišljanjih in idejah. Tukaj lahko z nami delite svoje izkušnje, znanja in dobre prakse, ki ste jih spoznali na področju ergonomije in univerzalnega oblikovanja za invalide.

 

Na e-platformi najdete tudi zanimivo literaturo s področja ergonomije in povezave, nizkocenovne oblikovne rešitve, kot jih uporabljajo v najrazličnejših organizacijah, delovnih okoljih, programih, skladno z individualnimi potrebami vseh zaposlenih. Na tej strani vam sproti predstavljamo tudi vse za projekt pomembne rezultate, ki jih bomo redno objavljali.

 

Vabimo Vas, da prispevate z vsem, za kar verjamete, da je pomembno za ustvarjanje ergonomskih in univerzalno oblikovanih delovnih mest. Na ta način nam boste pomagali vzpostaviti e-platformo, ki bo povezovala visoko šolstvo, gospodarstvo, področje raziskav in razvoja ter druge relevantne deležnike, zainteresirane za ustvarjanje delovnih mest, prilagojenih tudi za invalide in oblikovanih z minimalnimi stroški z namenom doseganja maksimalne učinkovitosti zaposlenih.